Petek Servisi

Wiki Article

Evdeki kalorifer peteği temizliği önemli bir bakım işlemidir ve doğru bir şekilde yapılmadığında ısıtma sistemini etkileyebilir. İşte evde kalorifer peteğini temizlemenin adımları:

Bizim firma olarak önerimiz hem yüksek ısı performansı almak hem de daha düşük yakıt gideri ödemek için mutlaka Petek Temizleme yaptırmanızdır. Kalorifer peteklerinin uygun ücretler karılığı temizlenmesi doğalgaz tasarrufunun yanı sıra daha verimli bir ısı almanızı da sağlamaktadır.  2021 petek temizliği fiyalarını sayfamızdan inceleyerek en uygun paketi seçebilirsiniz.

• Tahliye vanası kullanılarak su tahliye işlemi yapılabilir. Eğer ki vana yoksa bu sefer de purjör vanası kullanılır. Böylece suların çıkarılması işlemi yapılır ve ilk adım atılır.

Kış ayları gelmeden önce sen de Armut.com’dan petek temizliğini yaptır hem doğal gaz faturasında tasarruf et hem de sıcacık bir kış geçir!

Eğer peteklerde tıkanıklık ya da diğer ciddi sorunlar varsa, bu sorunları gidermek için ek masraflar ortaya çıkabilir.

petek temizlemei sihhitesisatci olarak sektörde başarılar diliyor ve bu firmayı tavsiye ediyoruz

Ayrıca, peteklerin düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması, petek servisi evin ısısını düzenlemeye yardımcı olabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilir.

Bu durumda petek temizleme yapılması gerekmektedir %30 tasaruf ve ısı verimi sağladığı kanıtlanmıştır.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

Bu sayede kombimiz istenilen sıcaklığa en kısa sürede ulaşarak ev içerisindeki ortam sıcaklığını oluşturarak gaz sarfiyatınızda %30 %40’a varan düşüş sağlıycaktır.

Yedek Su ve Havlu: Petek temizliği sırasında su sızıntılarına karşı önlem almak için yedek su ve birkaç havlu bulundurmanız faydalı olabilir.

Kombi içerisinden çıkan su ile peteklerin içerisinden dönen su arasında five ila 10 derece sıcaklık farkı söz konusu olmaktadır. Standartta bu şekildedir. Peteklerinizin Alt ve Üst sıcaklığını eşit şekilde ısıtıcaz diye söyleyen kendilerini servis elemanı ve servis olarak tanıtan kişilere itibar etmeyiniz tesisatı ve petekleri temiz olan sistemlerde peteklerin üst sıcaklığı ve alt sıcaklığı eşit olmaz typical şartlarda aralarında 5 ila ten derece arasında bir fark bulunur.

Petek temizliği firması olarak İstanbul’un tüm ilçelerine hizmetimiz vardır. Petek temizleme hizmeti konusunda 20 yıllık deneyimimiz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

İtalyan malı Gell marka makine ve Alman malı Rothemberger kullanmaktayız. İstanbul petek temizleme

Report this wiki page